Iværksættere kan også få brug for at låne penge

Iværksættere kan også få brug for at låne penge

Iværksættere kan også få brug for at låne penge

Sponsoreret indhold

I dag kan alle låne penge – lige fra den pensionerede enke til den travle og succesfulde iværksætter. Fælles for de fleste danske låntagere er, at de foretrækker at optage lån via internettet. Det er der mange gode grunde til.

Det er en skrøne, at alle iværksættere er succesrige og tjener mange penge. Faktisk viser flere undersøgelser, at den gennemsnitlige lønmodtager tjener mere end den gennemsnitlige iværksætter. Derfor er det ikke så besynderligt, at der udstedes mange lån til selvstændige fra hele landet. I denne guide vil du blive gjort klogere på landets iværksættere mht. deres økonomi.

Flere nystartede iværksættere kører med underskud

Selvom de færreste vil erkende det, så er det en kendsgerning, at rigtig mange iværksættere kører med underskud. Det er ikke nødvendigvis et tegn på, at vi danskere er dårlige til at drive forretning. Det er nærmere et tegn på, at vi lever i et land og i et samfund, hvor det er svært at tjene penge. Vi betaler trods alt nogle af de højeste skatter og afgifter i verden. Derudover forpligter man sig til at bruge en masse tid på administrativt arbejde, når man stifter en virksomhed. Det får mange potentielle iværksættere til at genoverveje, om det er klogt at starte et firma. Hvilke overvejelser har du gjort dig?

Drømmer du om at få succes med din virksomhed? Så skal du være indstillet på, at du formentlig ikke kommer til at kunne fremvise et positivt resultat de første mange år. Det er i hvert fald mere reglen end undtagelsen, at der går nogle år, inden man for alvor begynder at tjene penge. Af følgende grund vil du kunne nyde godt af personlige egenskaber som tålmodighed og gåpåmod. Dermed ikke sagt, at man ikke kan få succes, hvis man ikke besidder netop disse egenskaber.

Hvad låner landets iværksættere penge til?

Iværksættere skiller sig ganske rigtigt ud fra mængden på mange parametre. Dog viser det sig, at iværksættere låner penge til stort set de samme formål som lønmodtagere. Det indbefatter ikke kun låneformål som møbler og elektronik, men også rejser, cykler, depositum og meget mere. Derudover optager de ofte lån på vegne af deres virksomhed. Disse erhvervsrelaterede lån kaldes, meget sigende, for virksomhedslån.

Ønsker du at optage et lån?

Står du som iværksætter og har brug for at låne penge til det ene eller andet? Så bør du danne dig et godt overblik over markedet for hurtig lån. Du skal derefter i gang med at indhente lånetilbud. I ansøgningsprocessen skal du typisk indtaste nogle oplysninger om din økonomi og indtægt. Da du ikke er lønansat, skal du formentlig indsende dine seneste årsopgørelser og / eller regnskaber i stedet for dine seneste lønsedler.

Bemærk at det kan være svært at låne penge, hvis man ikke har en stabil indtægt. Det forklarer, hvorfor rigtig mange selvstændige får nej af banken. Du kan evt. søge sammen med din kæreste eller ægtefælle, hvis din økonomi ikke er tilstrækkelig stabil til, at du kan få udstedt det ønskede lån. Med en medansøger kan man øge sin chance for at blive kreditgodkendt betydeligt. Derfor er det værd at give en chance.

Held og lykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.