10 tips til plus size kvinder

10 tips til plus size kvinder

Har du svært ved at finde det helt rigtige outfit som plus size kvinde? Læs med her og få 10 gode tips til, hvordan du kan klæde dig på.

1. Kend din størrelse

Undlad at bære tøj, der er for stramt eller for baggy. Det kan få dig til at se endnu større ud. Tag dine mål og find ud af, hvilken pasform der er bedst for din krop. 

2. Kjoler er din bedste ven

Kjoler kan passe enhver kropsform. Kjoler kan både sidde løst, stramme ind om taljen eller vise barmen frem, så du kan fremhæve de bedste sider af dig selv. 

3. Brug bælter

Giv illusionen af en flot timeglasfigur ved at bruge et bælte om taljen. Du kan cinche dig selv, og få din krop til at se slankere ud.

4. På med accessories

Elever dit outfit med masser af accessories. Du kan highlighte dine smalle håndled med armbånd eller skabe fokus omkring kavalergangen med en halskæde.

5. Klæd dig i lange gevandter

Korte bluser, kjoler eller jakker kan få dig til at se lavere og mere bred ud. Prøv i stedet med lange empirekjoler eller en løs cardigan, som får dig til at se slankere og højere ud.

6. Vær ikke bange for farver

Lad være med at gemme dine flotte kurver væk under kedelige grå gevandter. Brug flotte farver og mønstre til at fremhæve dine yndlingssteder på din krop. 

7. Gå til en skrædder

Selvom du kender din størrelse, så er det ikke alle stykker tøj, som sidder lige så godt. Find en god skrædder, som kan sy dit tøj ind, så det passer til din kropsform. 

8. Brug onlineshops

Det er ofte nemmere at finde plus size tøj online frem for i fysiske butikker. Hos mange onlinebutikker som for eksempel amamiko, kan du også finde størrelsesguides, som hjælper dig med at finde din pasform. 

9. Vælg kvalitetsmaterialer

Det kan bedre betale sig at investere lidt flere penge i et bedre materiale som for eksempel bomuld. Billige materialer polyester kan hurtigt begynde at give sig og strække sig over kroppen.

10. Vær tilpas

Glem alle regler for, hvad man skal og ikke skal gøre som plus size kvinde. Klæd dig kun i det tøj, som føles behageligt og giver dig selvtillid!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.