Gå Viralt med Facebook Deling for at låse op for gratis indhold

Gå Viralt med Facebook Deling for at låse op for gratis indhold

Der er flere fordele ved “Delinger” på Facebook. De er langt mere værdifulde for din virksomhed end Facebook Likes fordi de øger din rækkevidde eksponentielt. Men Facebook Delinger er sværere, at tjene i forhold til Likes.

Delvis indholdslås

Skjul den bedste del af dit indhold – hvilket kunne være en virkelig fantastisk video, et link til at downloade din seneste gratis rapport eller endda en kuponkode – bag en Facebook-sharelås. Tillad besøgende at se hele dit blogindlæg eller -side i sin helhed, undtagen det “Premium”-afsnit, du har gemt bag en lås.

Fordi dine besøgende kan se hele din side bortset fra det låste indhold, kan du faktisk øge deres appetit ved at vise dem en teaser – “Se del 1 af din seje video – den fortsætter efter del 2 bag Facebook-delelåsen.

Og for at låse op og komme til dit fantastiske “låste” indhold bag denne lås på siden, er det bare at “dele” din side eller poste på Facebook, er alt din besøgende skal gøre.

Yogaøvelser.dk bruger denne metode som “betaling”, så de får noget ud af deres tidsforbrug på at lave indholdet. Imod en deling på Facebook, så låses opholdet op og kan downloades “gratis”.

Du tilbyder gratis ressourcer til læsere, der vælger din e-mail-liste. Det giver dig mulighed for at opbygge din liste. Hvorfor ikke gøre det samme for dit indhold? Hvis du giver eksklusivt indhold væk (eBook, ressource liste, skabeloner, video kursus osv.) GRATIS på din hjemmeside for at generere kvalitetsleads, hvorfor ikke gøre det samme med sociale delinger? Hvis du har et populært indlæg, skal du bede læsere om deres e-mail eller en social del, inden du åbner adgang til artiklen.

Få din besøgende til at fortælle deres venner om dig, og få dig mere trafik, og vær taknemmelig for dig for dit gratis indhold!
Så forestil dig det her …

Jill besøger din hjemmeside.
Jill ser en del af din fantastiske video (eller læser en del af din “How To” -artikel)
Nu, før hun kan se resten af videoen (eller læse den bedste del af din artikel), skal hun “dele” dit website på Facebook.
Den del af din video var så fantastisk, at Jill er glad for, at dele den på Facebook.
Sekunder efter at have klikket på “Del” -knappen, får Jill øjeblikkeligt adgang til din seje nye video.
Nu er din webadresse på Jill’s FaceBook væg.
Nogle af Jills venner ser linket og klikker på dit websted.
En af hendes venner er John.
John går igennem den samme smugkig, og for at låse op for det skjulte indhold sørger john for en Facebook-deling!
Din URL er nu på Johns Facebook væg.
Og dermed kan hver besøgende, der ankommer til dit websted, potentielt give dig hundredvis eller tusindvis af besøgende – og alle  er gratis.

Og vokser således …
… Facebook Snowball!
Ingen dyre Adwords eller FaceBook-annoncer, ingen smertefulde SEO- eller Google-slag, og absolut ingen penge brugt på trafik!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.