Kvalitet er økonomisk sund fornuft, hvis linned er en del af din virksomhed

Kvalitet er økonomisk sund fornuft, hvis linned er en del af din virksomhed

Kvalitet er ofte forbundet med holdbarhed. Derfor er det økonomisk sund fornuft at investere i slidstærke materialer. Netop fordi holdbarheden er længere. Er du erhvervsdrivende, hvor linned er en del af din virksomhed, så gå efter god kvalitet. Det lønner sig på bundlinjen.

Dårlig kvalitet kan koste mere på bundlinjen

Det kan være nemt at fristes at købe billigst. Men billigst er ikke altid økonomisk sund fornuft, medmindre man får et rigtigt godt tilbud på et godt kvalitetsprodukt. Linned som lagner kræver en del vask, når man som erhvervsdrivende driver hotel eller lignende. Derfor bør det være lagner, der er slidstærke. De indbyder til en komfortabel sovekomfort, da faconen også holder. Det ved alle, der har ferieret på hotel eller lignende. Det er sjældent, at man ser lagner, der ikke ligger, som de skal på sengemadrassen. Nemlig uden et eneste krøl. Hvilket de fleste gæster bifalder, for det må gerne føles luksuriøst, når man ferierer eller blot overnatter en dag eller to.

Bundlinjen er din virksomheds eksistens

Kvalitetslagner koster ofte en del mere. Men holdbarhed er i sidste ende indtjening på bundlinjen. Og den du som erhvervsdrivende skal kunne leve af og ikke mindst som virksomhed overleve af. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis investeringer i dårlige materialer skal skiftes jævnligt ud. Så som erhvervsdrivende bør den økonomiske sans være tilstede, ellers er det tilrådeligt at rådføre sig herom. Helst fra begyndelse, så virksomhedsgrundlaget foreligger for ens virksomheds videre færd. Dårlige valg eller beslutninger dræner nemlig hurtigt bundlinjen. Så vil man drive en ordentlig virksomhed fra start, så skal man se på tallene som dækningsbidrag investeringer og andre vigtige nøgle- og bundtal som også omhandler likviditetsbudget, renter m.m.

Få din virksomhed efterset eller søsat din forretningside

Uanset hvilken type virksomhed du end måtte drive, kan det være tilrådeligt at få den efterset. Det er en sund investering for dig som virksomhedsejer, men også for at vækste det, du ønsker. Har du en forretningside, som du ønsker at iværksætte, kan det også være tilrådeligt at få sparring af professionelle og erfarne iværksættere bl.a. hvordan du digitalt markedsfører din virksomhed mest hensigtsmæssigt. For det handler om at blive set, have et eller flere gode produkter og sælge det mest lønsomt. Hvilket er den sjove del som iværksætter. Kedelig økonomi kan man dog altid overlade til dygtige og sparrende fagfolk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.