Markedsføring af SUP og vandsport

Markedsføring af SUP og vandsport

Markedsføringen af vandsport i Danmark er ved, at være up-to-beat. Tag bare byen Klitmøller, som for nogle år tilbage var ved at blive lidt af en spøgelsesby og havde svært ved, at holde på den yngre del af befolkningen. Der var en folk unge lokale knægte, som var ildsjæle og elskede livet som surfere. De holdte heldigvis fast og forlod ikke sådan lige et af verdens bedste steder at surfe.

SUP stille vand og lys

Cold Hawaii og verdensmesterskabet

Men Klitmøller og lokalområdet omkring fik skabt et brand ved, at slå på deres unikke naturomgivelser og ressourcer. De har fået skabet en verdensmester i SUP i 2016. De fik skabt Cold Hawaii. Og i 2017 får den lokale verdensmester endda lov til, at forsvare sit verdensmesterskab på sin gamle hjemmebane. Det er virkelig stort, at Klitmøller/Vorupør og København er løbet med mesterskabet. Specielt set i lyset af alle de store nationer og eksotiske steder som de konkurrerede imod.

Rammer en perfekt tid for branding

De har ramt en rigtig god tid for branding og markedsføring af lokale ildsjæle og ressourcer. Og skaber man samtidig resultater i sporten, så kommer der endnu flere øjne på og hvem vil ikke gerne være på det vindende hold. På samme tid vinder vandsporten også stort frem. De fleste danskere elsker vand og det yngre segment vil gerne dyrke nogle fede – og nichepræget – sportsgrene, som f.eks. SUP og surfing. Det lidt ældre segment er i en periode, hvor selvrealisering er højsædet. Det bringer også flere og flere ud i nye spændende sportsgrene, som blandt andet forskellige typer vandsport.

surfing sunset

Hvor kan man så komme igang med stand up paddling – SUP?

Der dukker flere og flere klubber op som dyrker SUP og flere og flere Facebook-grupper hvor folk samles og står på paddle board sammen. Men der er selvfølgelig en masse klubber i de større byer i Danmark.

Og er du på jagt efter et paddle board, evt. et oppustelig paddle board, hvis din transport er besværlig og pladsen er trang. En oppustelig SUP er kaldet en iSUP. iSUP for inflatable stand up paddle board.

Du kan iøvrigt se et rigtig fint udvalg af iSUP hos Sitontop.dk. De har iSUP til ethvert behov. Hvad enten du er nybegynder eller øvet. Om du vil bruge det til yoga, touring, hygge eller race.

SUP paddle boarding

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.