Online markedsføring og konsultation

Online markedsføring og konsultation

Har du brug for hjælp til online markedsføring, så kan du finde så meget materiale på nettet, at om du så havde 10 liv, så ville du ikke nå gennem det.

Der er så mange facetter i online markedsføring, at du bliver nødt til, at finde helt ind til det du gerne vil have løst.

F.eks. hvis du har en webshop og gerne vil findes i de organiske søgeresultater (Google), så skal du først og fremmest have fat i information, som kan give dig viden omkring de mest grundlæggende ting indenfor SEO. Og igen her skal du dykke en tand længere ned. Skal det være on-page SEO eller er din webshop klar til, at arbejde med off-page SEO?

Reklame: Få call recording med talegenkendelse hos RECORDIT.nu

Det er ikke det ene eller det andet. Men prøv at holde et fokus. Specielt hvis du er alene om alt arbejdet.

De mest grundlæggende ting som strukturen og din markup på webshoppen skal være i orden for, at du har en chance i de organiske søgeresultater til en start.

On page SEO

Med on-page SEO og grundlæggende ting, mener jeg helt præcist, at du skal have din markup på websitet til at spille. Der er skrevet tykke tykke bøger om det, men kort sagt, så skal du sørge for, at søgemaskinerne læser dit indhold helt rigtigt. Og faktisk ikke bare kun at de kan forstå det. Men det skal markes up, så der kan trækkes endnu mere data ud af det, så også brugerne bliver præsenteret for dine produkter på en måde, som gør det nemt, overskueligt og præsentabelt. Du har få sekunder til, at fange dine potentielle kunders opmærksomhed, så sørg for, at de ender med at  kigge på dig. -Samtidig med at du selvfølgelig kommer så højt som muligt i søgemaskinernes søgeresultater.

Er dette totalt sort snak for dig, så skal du have fat i en professionel. En som har erfaring med online markedsføring -og gerne på flere plan, så han/hun kan rådgive dig bedst muligt. Det kan være forskellen på liv og død for din webshop og din forretning.

Jeg anbefaler at du tager et kig på Martin Linde – se hans website her.

Martin Linde - online markedsføring og digital kommunikation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.