Har du dine betalingssystemer i orden?

Har du dine betalingssystemer i orden?

Sponsoreret indhold

Har du fundet idéen eller produktet, som vil gøre dig til den nye stjerne i forretningsverdenen? Så er der intet andet for, end blot at komme op og i gang med at bygge din nye virksomhed!

Ligegyldigt, om du arbejder på at få din egen fysiske butik eller om du er ved at lave en hjemmeside, så er det vigtigt, at dine kunder kan betale dig for dit arbejde. Enhver virksomhed er nødt til at tjene penge på den ene eller anden vis, for at kunne overleve.

I disse dage er der et utal af betalingsmuligheder, som hjælper dig og din forretning til at få sorte tal på bundlinjen. Hertil kan tælles utallige digitale løsninger, såsom en stor mængde betalingsapps, digitale pengepunge og dankortterminaler med kontaktløs betaling.

Fysisk butik

Vil du udelukkende sælge dine produkter fra en fysisk butik, vil de mest benyttede og gængse betalingsmetoder naturligvis tælle kontant betaling, dankort og det yngste skud på stammen af de tre oftest benyttede betalingsmetoder – MobilePay.

Den seneste årrække har også præsenteret en stor udvikling inden for regulære kasseapparater Disse har  som nu ikke længere behøver fysiske knapper, men er kommet i flad-format. Kasseapparater har forvandlet sig fra at være klodsede og pladsberøvende, til at være elegante fladskærme.

Det er selvsagt, at din fysiske butik, skal have en dankortmaskine, idet folk i højere grad end nogensinde før, ikke har kontanter på sig. I samme ombæring kan det også være en god idé at oprette en MobilePay-konto, så dine kunder også har den mulighed, skulle de have glemt dankortet og kontanterne.

Webshop

På din webshop findes der en række andre betalingsmuligheder, hvoraf nogle dog også findes i den fysiske butik. Indtastningen af dine dankortoplysninger ved betaling i en webshop er kun én af flere gængse muligheder.

Betalingstjenester såsom PayPal, Apple Pay og Amazon Pay har også vundet kraftigt frem som betalingsmuligheder i den digitale handel. Disse fungerer som en digital pengepung.

Alternativt kan du gøre brug af gammeldags bankoverførsler, også kaldet SEPA-overførsler, som dog kræver menneskelig handling, og derfor er dyrere og langsommere.

Har du en hjemmeside eller blog, og vil du gerne begynde på e-handel, så kan du hurtigt og nemt at tilknytte en webshop dertil. Hvilken løsning du bør benytte for at oprette din webshop, afhænger af hvilket produkt du tilbyder, og hvilket CMS-system du benytter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.